Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orderibrokad


igår
såg jag hur himlen hade sprickor

det liknade långfärdsskridskoskär
i långa vita drag över himmelskupan

idag
lyser Rembrandts färgtryck starkt

till sömnad och läkning
ovan väter nedan som gråt på mångens kind

imorgon
väntar de befriande ögonskratten

under hatten bakom bensvartsprickad
över anletsdragen tunn tunn tyll

.




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-18 18:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ovanliga liknelser, eget och underbart i skrift och känsla.
2016-06-26

  Lars Hedlin
Så bra och fint skrivit ..Gillas
2015-12-21

    Lars J
"ögonskratten" vad vackert!
2015-12-19

  Gisela Nordell
så fin och njutbar poesi
"de befriande ögonskratten" ser jag fram emot
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP