Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
++++++


SHAKESPEARE´s okända epitaf






















We will all leave


this nothing


and go away;




alas!




seeing



what is left




behind,




would one




- go back?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-19 00:33



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tveksamt..fast kanske ändå..så mycket vackert och ljuvligt att vända från också..och till vad, var, vem ?

Mycket bra, tankeväckande skrivet !
2015-12-19

  Gunwale VIP
Methinks - no. And also yes. Truly, I know not, o most honoured William!
2015-12-19

    ej medlem längre
Det beror kanske på vart vi går?
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden