Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör om än du viskar

Bygg den inte högre nu
din mur av tystnad.
Tala till mig, tala
om vindstråkens kyla
i den ljusa sommarnatten.

Riv den, riv den nu
din mur av tystnad.
Tala till mig, tala
om ditt hjärtas oro.
Jag hör om än du viskar
genom vindar, hav.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-19 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson