Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och skugga

Viktlös svävar jag
under en kupol av ljus.
Som en mörk skugga
faller tystnaden
över ett ödsligt landskap.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-23 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson