Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaktning undanbedes

Uppvakta mig inte med blommor
som vissnar innan jag själv gör det,
eller bakverk som jag bara blir tjock av.
Du vet ju att allt jag önskar mig
är en vanlig silverfärgad Lamborghini
med röd skinnklädsel och dubbla
överliggande kamaxlar.

Jag skulle förstås också kunna tänka mig
en klocka lik den i Prag
som visar tiden baklänges.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-09 11:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vad skönt att du inte önskar dig saker som är så svåra att få tag i. ;)
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson