Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mars

din åtrå
är hela din sorts åtrå
smutsig, befläckad, maskinell

du undangömmer ditt riktiga jag under en avdankad konstnärssjäl
" det inspirerar mig, min sjukdom inspirerar mig"

om Han skapade dig
skapade Han er för helvetes infernaliska eldar

du är fördömd
dagen eran sort dör ut
ska råttorna dansa på bordet




Övriga genrer av tcrtr
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-19 18:42



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra skaldat
2016-01-15

  Alexander Gustafsson
Cool text.
2015-12-19

  vove
så sant som det är sagt, man ba: ja e skapad av gud..... man ba nej? du e skapad i en fabrik, du är skruvar och muttrar alla del av patriarkatet? gud älskar inte dej lxom
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

tcrtr
tcrtr

Senast publicerade
:(
mars
bryter
-
vem vet
-
* Se alla