Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något snabbt aktiveras


Något viskar
det är här - nu
som aktiveras i stunden
ljust snabbt
aktiveras i stunden
skyltar
sanningen i stunden

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-12-20 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén