Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en käftsmäll

Du kunde lika gärna gett mig en
käftsmäll, spottat eller sparkat på
mig när jag redan låg där på marken
och försökte samla ihop resterna
av det som nyss varit jag

Hade hellre tagit emot det än tystnaden
och dina tomma blickar riktade mot
mitt hjärta som älskat dig sedan den
första dagen vi möttes och livet blev
värt att leva och uppleva lycka

Och jag förstod att resten av mina
dagar i livet inte skulle räcka till för
att bli hel och våga älska igen eller
ens ens orka andas utan att varje
andetag gör ont att ta





Fri vers av Emme VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-20 18:32



Bookmark and Share


  Gigi
Går rakt in i min själ.
Känner igen mig och känner med dig i varje ord du skriver.
2015-12-22

  Lars E Jönsson
Sårbara är vi alla när pusselbitarna inte riktigt passat in.
2015-12-21

    villewhisky
Bra skrivet
2015-12-21

  Katinka VIP
Berörande och gripande
2015-12-21

    Oprofessionell
Ibland är det skönare med en reaktion är tomma blickar, det blir mindre smärtsamt. Tycker din text beskriver det väl, det känns.
2015-12-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande väl beskrivet
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP