Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner

Jagad av mina demoner mötte jag döden
Jag vände mig om i skräck
I dag ser jag varken döden eller demoner




Fri vers av Lingua non grata
Läst 253 gånger
Publicerad 2015-12-21 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lingua non grata