Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna


Jag sa aldrig adjö
till dagen
jag har lärt mig
att inte sakna den
ingen idé att sakna
det som aldrig kommer
tillbaka

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-21 12:13



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Tragiskt men sant
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén