Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös


Jag vill bara lyfta det ut
skilja det, från alla dessa
vilka myllrar likt myror
hart närt omöjliga
att särskilja vid första anblick
så vad det var
det jag ville fånga
nu plötsligt gömt
helt bortglömt
i tynande väntan
med en hjärtvärkande längtan
- att få en själ






Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-22 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson