Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulhål

Jag glömmer ibland
att jag har ett svart kulhål
mitt i min panna




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-22 10:30



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Skit vilken toppen senryu!

Bokmärker!
2015-12-22

  Nanna X
Praktiskt med floret som döljer.
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP