Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara nu, varsomhelst


När jag är i nuet,
är jag i nuet

men sen!

när jag har varit i nuet
så länge, så intensivt då
kan jag inte hitta tillbaka till

nuvarande nuet













Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-23 20:26



Bookmark and Share


    Lars J
Detta förbaskade nuet ja, igår trodde jag att jag var i det för en kort stund men kom på att jag missade det med 30 sekunder ;-) bra fångad känsla!
2015-12-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...då kan det redan vara försent.
2015-12-24

  Onomatoprofet VIP
vet inte hur än, men när vet jag, det kommer sen, inte nu...
2015-12-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Man undrar understundom "HUR" det ska sluta ?
2015-12-23

  Onomatoprofet VIP
ja men det visste jag inte då
2015-12-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nä ! för det var ju innan,före nuet som var då.....
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP