Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgfågel

Jag föreställer mig din begravning
där sorgfågeln lättar från ditt hjärta
nyckeln till buren var döden
nu får den äntligen vara fri

Och sjunga om livet
om bara livet
som den har längtat
efter livet

Jag föreställer mig att en sån liten fågel
bär sin genomgripande sorg på bruten vinge
och vill bli av med den
så att den kan döda för det

Var finns nyckeln
i livet
den måste bara finnas
i livet

Låt mig sjunga för din sorgfågel
låt mig öppna buren, du måste




Bunden vers av Ollebull
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-23 21:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Berör starkt. Tänkvärd.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ollebull
Ollebull