Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul

God Jul till Dig,
du som valde att vika av.

God Jul till Dig,
du som ej längre är med.

Saknaden är stor,
men på något vis
så är du ändå alltid nära.

I hjärtat har du ett evigt bo.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-24 06:55



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Jag tänker på en person, när
jag läser din fina dikt.
2015-12-25

  louisegirl
Berörande och fint <3
God jul!
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP