Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna vid havet

Låt ingen beröva dig dessa förspillda dagar
då livet rinner som sand ur dina händer
och minnen av årmiljoner
kittlande silas mellan dina tår.
Men anförtro dig inte åt den sladdriga klipphällen,
utan rista dina hemliga tecken i havet.
Havet minns, men tiger.
Utplånar dina hemligheter
som om du skrev med osynligt bläck
eller tyst viskade orden
i den vinande stormen.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-25 16:57



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh havet. Jag önskar mig att en dag få bo nära havet.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson