Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom vågors oro

Du som kan tyda min längtans hemliga tecken;
kupa dina händer och räck mig havet.
Så lugnt är havet alltid under ytan.
En rofylld drömvärld bortom vågors oro.
Ett djup för den som söker mer än svalka.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-25 17:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Mycket fint skrivet. Närvarande.
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson