Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför just du



I kammarens stora säng
försöker jag fördriva den smärta
som ständigt snärjer åt
hårt om själen, och genom dröm
sliter mig ut ur min skira sömn
svettigt vek och darrande blek
mumlar hjärtskärande ditt namn
när jag famlar efter din varma famn
   - utan svar










Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-26 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hjärtskärande avskalat om saknaden.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson