Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna samtalsämnen

 

 

två saker man aldrig bör diskutera i sällskap

religion och politik

det leder ofelbart till gräl och bråk

 

 

 

och naturligtvis  absolut inte sex....

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-26 17:32



Bookmark and Share


  i af apa
säg inte det,
ibland tänder man till
när det exploderar... : )
2015-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag diskuterar alltid religion och politik.
Passar det inte kan folk bara dra.

2015-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP