Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan som jag följer, varför övervakas mitt?


Ja, du är avslöjad.

Universum finns överallt
lyssnar där genom luften.

Om jag varit en stjärna så
vore din roll som stalkare.

Men jag är ingen stjärna
och du ingen som sviker.

Inte är detta från polisen
ni förstår mig, här i nuet.

Vilka är de som förföljer?

Spaningsledaren som utnyttjar en
utsatt människas behov av att synas
till sin egen fördel, som en feg person.

Blev ni lurade där, någonstans på vägen?

Luftvägar som luftslott, låter som luftskott.

Vem löste vad?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 507 gånger
Publicerad 2015-12-26 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP