Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- ursäkta!


den helt MENINGSLÖSA, OBEGRIPLIGA poeten






















jag har så ont i hjärtat
sen Du gick
(DU? vem då?)

luften har förlorat
sitt syre
och jag har svårt att andas
(vädrar Du aldrig?)

i skenet av Dina bedrägerier
blir våra kärlekslöften
- grus
(men Du, vem egentligen
var fördolt otrogen?)

Månen lyser inte längre
på mig
(dom säger att alla
på planeten Tellus
någon gång
kan se månen)



jag vill att Du inte ringer mig
mera,
jag får pengar
från mitt jobb
och behöver inte krusa Dig ånyo
(syföreningen menade på
att de sett Dig på Malmskillnadsgatan)



det ekar i
min meningslöshet

och löven på tomten
dansar inte längre



jag har fått katt-allergi


och Konsumbutiken
har slutat sälja

laktosfritt




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 551 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-27 17:47



Bookmark and Share


  Respons VIP
En skön förening av det realistiska och det romantiska!
2015-12-28

    ej medlem längre
Skön växling mellan poesins språk och vardagens.
2015-12-28

  Mats Edin VIP
Bra skriven
2015-12-28

    ej medlem längre
Ha ha väldigt rolig:).Älskar katten under täcket ser verkligen ursäktande
ut;).
Mvh annokas
2015-12-27

  Ingrid Trolle
En mycket rolig
och bra text och
bild.
2015-12-27

  walborg
Roligt - och med bilden av katten därtill
2015-12-27

    Sefarge VIP
"Lovar guld och gröna skogar
Men ger klössår och kattskit"
Från vissa livserfarenheter
Vasst skrivet med glimt i ögat
;)

2015-12-27

  KYREUS of Sweden
(Har jag verkligen
skrivit
den här smörjan?)
2015-12-27

  KYREUS of Sweden
en elak
PARAFRAS
det här
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden