Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimmi - hon som fanns. på låtsas.




"Nu har jag pratat med dem igen. Fortfarande ingen plats på dagis! När ska jag få in ungen där?"


Orden hamnade inne i vardagsrummet där flickan stod. Hon log lite mot Mimmi, sen lät hon leendet försvinna in i ponnyns man och strök försiktigt över mulen.


Mimmi log inte. Med en mjuk handrörelse fick hon alla hästarna att ställa sig i en ring runt flickan. Där kunde inga ord nå henne, varm luft svepte runt och allt blev bra. Så bra.






Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-31 17:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det gudomliga dagiset ! Jag slapp det och tackar mina föräldrar för det.
2021-05-12

  S-E Forslin/same
Vågar inte, ljust nu, läsa fler av dig, Cathy! Skinnflådd av Applåd-Åskooor redan! BER att få återkomma efter läkning!
2016-02-26

  Sunlight
Sagolikt väl gestaltat!
Känner ett sting av sorg..
2016-01-03

  Yrre VIP
så berörande!

2016-01-02

  Jaseph
Underbart! En prosadikt som berättar om fantasins skyddande kraft. Så rätt så här på nyårsafton!
2015-12-31

  Bo Lövhalka
En magisk beskrivning! Tack!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP