Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheternas startblock

 

 

Nytt år lurar i horisonten 

nytt hopp sveper in genom slitna tätningslister

nya drömmar doftar i vasen 

och nya möjligheter 

står otåligt på farstun .. 

 

Ljuvft .. 

 

 

Gott nytt År 

/L.L 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-30 23:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ofta räcker det att läsa en text
2016-07-06

  ~Leonardo~
Strofer fyllda av positivism... Gott!!
2016-01-02

    ej medlem längre
Ett spännande sätt att skildra förväntningarna inför 2016 på. Gott Nytt År!
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene