Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsafton

Jag tänker nytt,
jag tänker gammalt,
jag tänker nu ...

men hur jag än gör
så saknar jag Dig.

Var än vi befann oss,
lyfte vi alltid luren vid tolvslaget.

Om jag ser en stjärna blinka inatt,
tänker jag att det är Du,
som säger:

Gott Nytt År!





Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-31 09:08



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
tankar som känns igen
om de som verkligen betytt,
fint förmedlat
2016-01-02

    ej medlem längre
Gott nytt år till dig också! Det finns många * - or

Kram, Ann

2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP