Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego


hjärtat
jag söndras
när jag nu
lämnar dig
i mitt ego
att rädda
mig





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-03 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar det här, att med så få ord fånga en känsla.

Ibland måste vi räddas gång på gång.
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson