Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är ens älskling en jävla subba...den här skrev jag för ett tag sen till min flickvän....never fucking mind bitch


kärleken är det vackraste som finns


Jag piercade min bröstvårta, och satte dit en ring
Du gav mig ett hjärta till min ring
Men det betydde tydligen ingenting
Så jag slet bort hela skiten
Jag blödde som fan
Men den smärtan var inget emot den du skapade
Hur fan kunde du?
Jag fattar inte, jag trodde på dig
Jag öppnade mig, jag släppte in dig
Jag litade på dig
Men vad hade jag för det?

Vad säger du kvinna?
Kärlek är det vackraste som finns
Hon kallade honom sin prins
Kärlek är det som är meningen med livet
Men vi får aldrig ta varandra för givet

Jag berättade saker som jag aldrig talat om
Du fick mig att möta mig själv
Men jag antar att det var det enda mötet
För för varje dag som gick tog du ett steg tillbaka
Du lämnade mig ensam med mig själv
Och vid det laget hade jag förvandlats till ett monster
Du övergav mig, lämnade mig med det monstret

En kvinnas åsikt
Kärlek är det vackraste som finns
Det första mötet är något som man alltid minns
Hon sa att honom skulle hon aldrig glömma
Men inget är för alltid, och det finns ingen att döma

Vi skulle ju vara för evigt
Så då vi skaffade ringarna tog jag en i minsta laget
Jag ville att den skulle växa fast på mitt finger
Det skulle ju trots allt vara för alltid
I dag klippte jag upp ringen med en bultsax
Jag blödde, jag blödde nästan lika mycket som jag grät
Men jag tror att jag förbannat dig i min ensamhet om nätterna

Låt kvinnan tala
Kärlek är det vackraste som finns
Vid förälskelsen är det livet som återvinns
Men vad händer då kärleken ebbar ut
Han glömmer aldrig dagen då det tog slut

En vän till mig sa att ringen och piercingen skulle lämna ärr
Det skulle vara för resten av mitt liv
Bra, för du har sårat mig för resten av mitt liv
Så om någon skulle undra så kommer jag säga som det är
Det beror på dig, tack för ditt svek
Mina ärr på min kropp kommer säga sanningen
Mina ärr i min själ kommer alltid att plåga mig
Tack för att du lät mig få uppleva kärleken
Det var verkligen något jag kommer minnas
Den smärtan kommer jag aldrig glömma
Så tack…




Fri vers av PPQ
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-04-27 08:43



Bookmark and Share


    S. Johansson
Aj, så ont det där gjorde att t.o.m. läsa...Vem har gjort dej så illa?
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ