Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. DeviantArt


Januari

   

frisk

energisk

bekymmersfri

fullt av liv

är min januari

i en modig årstid

törs vara först

brinner för framtid

blir galet glad

trivs

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-03 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt allt kan ju hända .) kram
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skön känns din januari...
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, som skimrande pärlor på livets tråd!
2016-01-03

  M M Mannheim VIP
Du ger hopp med din poesi!
2016-01-03

    ej medlem längre
Här sjuder livet och alla dess känslor fritt!
2016-01-03

  Ljusletaren
Ljuvlig bild och ljuvliga ord/kram
2016-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsglädje och hopp talar din dikt!
2016-01-03

  H.C.B
Å va bra
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One