Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurtänk

Hundar
tänker
med hundhjärnor

katter
tänker
med katthjärnor

kunder
tänker
med kundhjärnor

masar
tänker
med skatthjärnor

prinsessor
tänker
med ärthjärnor

lustigkurrar
med skratthjärnor

mansgrisar
tänker med 
reptilhjärnor

krokodiler
med krokodilhjärnor

själv tänker
jag för lite
eller för mycket

missar
diktens
huvudstycke

den som är 
hungrig
och frusen

tänker 
som katten
på musen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-02 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren