Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/ distans.../


Sanningens ljuva helande
































Bara på i



(:efter) längdmåtten,



kan smärta bedömas.







(aka VIA DOLOROSA),








Tidens obarmhärtiga


avslöjanden.



++++++++++++++++++












vinner sanningen.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-03 17:09



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Ja man får hoppas det dröjer innan sanningenkommer fram..
2016-01-06

  Anya VIP
Starkt om smärta. Tycker särskilt om:
Bara på i



(:efter) längdmåtten,



kan smärta bedömas.


2016-01-05

    ej medlem längre
Besk medicin... men om den helar så..
2016-01-03

  me_we
Som en ljuvlig smekning eller som en bitchslap
2016-01-03

  Ingrid Trolle
Så är det.
Förr eller senare
kommer sanningen
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden