Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan stormen lagt sig


Fan ta dig

vet du hur mycket jag hatar
denna vidrigt, kräkfyllda känsla
av att jag ännu...
inte ens vet var jag ska
börja

När?

när slutade du bry dig
vart, och med vem
utan att kapa
oss

Varför?

varför blev det i allas famnar
utom de armar
så fylld av längtans lida
vilka väntade
dig

är det så konstigt
att jag undrar
varför du notoriskt
mördade
oss

är du verkligen förvånad
att jag förtvivlat
frågar

Varför?

varför säger du
efter allt jag uppdagat
att du ännu
älskar
Mig


och varför?

varför älskar jag
ännu
Dig







Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-11 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka nakna ord om kärlekens hela smärta.
2016-01-11

  ia VIP
Tolkning mitt i prick
Kärlekens outtröttliga vägar och med obesvarade frågor.
Det är en kraft man inte rår på.


2016-01-11

    ej medlem längre
Många obesvarade frågor om det svåra i en kärleksrelation. Jag tycker särskilt bra om inledningen då den liksom skakar om mig. Slutet lyfter också. (Det är inte så lätt att sluta älska någon.)
2016-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens kraft är stor, tål mycket mer än man tror!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson