Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
presidentmord?


Harlequin

han är ett adjektiv
jag är skuggor
han roar massorna med leenden
vinkar i slowmotion
jag anar kylan
metallen
under hans vita hud
auktoriteten bländar
folket hyllar hans intellekt
vem är jag att döma?
vem är jag att
TE QUIERO PUTA
slita sönder hans leende med automatvapen?




Fri vers av skenavrättad
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-04-27 13:55



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
annorlunda och liksom omskakande.. provokativ är nog rätt ord.. och jävligt bra
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

skenavrättad