Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyltdockan

min skyltdocka bedrar mig
jag gråter blod för att hämnas
hon är en insatsstyrka
jag var en insekt
rädd och besvärlig
jag är glad att jag inte lever
det är så hemskt med
den jävla ensamheten
jag är vansinnig av chock
hög på skräck och lycklig av droger

det känns meningsfullt




Fri vers av skenavrättad
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-05-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenavrättad