Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolution

små flugor kläcks
och ser ljus
mina ögon öppnas
och ser mörker
äckel som förunnats förmågan att flyga
medan jag
förpassats förbannelsen att tänka




Fri vers av skenavrättad
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-05-01 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenavrättad