Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invecklat och sedermera avvecklat

Andas in ny luft i lungorna,
Ett skimmer över nejden, det kommer sig utav mina ögons nya glans
Lyft blicken och se horisonten mer än som det svarta streck det liknar

Nej, jag kunde inte lösa alla era problem, era gamla sorger, kunde inte reda ut era känslor. Det var inte ens för mig att ta ansvar för dem, fast jag försökte. Jag gjorde vad jag kunde men det räckte inte och ibland är till och med det tillräckligt.
Nyårslöftet blev att skapa glitter  tillförsikt insikt. 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 17:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att ha tillförsikt kan vara svårt
om livet varit hårt
men det finns ett sätt
att rätt och slätt
strunta i det förgångna
och den nya dagen fånga

2018-09-13

  Lars Hedlin
Stark i känsla
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou