Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga svar - Ett inre i uppror

Tappar andan
Vid kollisionen av förvirringar

Om hur jag får lov att känna




Bunden vers av Emma-Lee
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-05 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee