Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demens

Alla kallar det främmande rummet ditt hem utom du

Vi som står 80 år framför tiden

"Jag måste härifrån, pappa väntar ju därhemma på mig!"

Stora mormor har blivit liten igen




Bunden vers av Emma-Lee
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-28 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
många går i bardom då de blivit dementa.
2017-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee