Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten

Vi känner alla till ett ansikte
Vars uppsyn
Sliter oss itu




Fri vers av Emma-Lee
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-05 17:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dina känslor måste få fritt utspel, fritt utlopp

gudinnor som du, må härska fritt
2016-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Vissa tål jag bara inte se.
Men då får jag i min tur räkna med att det faktiskt kan finnas folk som inte tål se mig.
En del tål inte ens att jag kommenterar deras så kallade dikter.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Lee
Emma-Lee