Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är den finaste sonett jag läst och jag kommer att ge ut alla dina dikter som du har skrivit så är det min lektant så


Krisartat beteendemönsterbildning

Knasigt är vansinnigt men sant så sant men
varför det varför kom du inte och tog min
mödom när du såg mig sitta och grina som
en fågel som flyger kors och tvärs i rummet
över alla rum som är runda i alla dessa hallar
som är så korta men långt ifrån dig

Visdom kontra dårskap är intet i ingenting




Bunden vers (Sonett) av Eila
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-06 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eila
Eila