Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterst så beter sig alla annorlunda i allt som är konstlat

Rakaus är ett finskt ord för älskling men det
är även ett ord som skall förvanskas i det som
är kastas i det som är slängt i ansiktet på den
som är svårkantad i det ovala sättet i allt

Gången är konstig men gå till vänster i din väg




Bunden vers (Hexameter) av Eila
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-01-06 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eila
Eila