Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ut i solen, visa dig

Där står hon
blommande
i vit skrud

Med hjärtat
redo
att ge

Tiden har stått
stilla
i över ett år

Varken taggar eller
törne
har synts till

Inte ens en enda svidande
tanke
har hon sett till

Kalla det vad du
vill
du har fel

Det är inget du kan
analysera
eller doktorera

Du måste vara där
själv
du måste uppleva

Törnekronan måste
slängas
offerrocken måste bort

Blott du kan skapa
ditt
eget himmelrike

Vad du behöver
är
att förlåta

Att släppa alla
tankar
från igår

Dagen är vad som
betyder
allt för dig

Framtiden finns men
du
behöver inte analysera den

Dina tankemönster blir
en
självuppfyllande profetia

Och du kan bygga med
vilka
stenar du vill

De kostar inget för dig
om
du är redo

Om sorgen har fått
leva
ut sin tid

Om själen har fått sin
dos
av livsvunna lärdomar

De som inte går
att
läsa i en bok

Du värker efter att få
uppleva
eller hur, erkänn

Det kanske är dags för
dig
att ta steget

Det kanske är dags för
dig
att börja leva nu




Fri vers av Elisabeth H
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-06 11:58



Bookmark and Share


    Spraya
stark och pådrivande..
2016-01-10

  Lars Hedlin
Stark i känsla och mycket bra framfört :)
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H