Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!......!.......!.....


C H I M Ä R .... ?


























Iden om att våra liv


skulle vara



TABULA RASA




är en komplett chimär.






Homo Sapiens



är till så stor del





genetiska repriser.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-06 14:09



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Visst har vi ett genetiskt arv,
men som vuxna kan vi själva
välja väg.
2016-01-07

    ej medlem längre
utmärkt!
2016-01-07

  Mats Edin VIP
Snygg!
2016-01-07

  walborg
Den individuella vuxna friheten innebär att välja att leva med skulden
2016-01-06

  Maj-Lis VIP
Kanske får vi kalla oss för "homomobilius"
2016-01-06

    ej medlem längre
Så är det.. mjukvaran finns där redan vid leveransen. Men den frihet som ändå finns inom de genetiska ramarna känns ändå som inte enbart en chimär.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden