Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR I NATTEN

 

När jag lämnar min kostym
vart kommer jag då
är det där
man inte har kläder på
eller får man en skjorta
som är lång och vit
men om alla
har samma kläder
hur hittar man då
sina förfäder

 om jag visste
att på skjortan
det fanns en liten ficka
då skulle jag smyga
med min ID bricka

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-06 16:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passande bild till dina inte ovanliga tankar...
2016-01-08

  Lars Hedlin
Bra framfört och håller med Marianne här!
2016-01-07

  Marianne Räf
Nä, man vill, ju, inte mista
sin identitet ! ..................
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP