Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestens offer


Den ensamt flickrande lyktstolpen
vid tunnelns mynning
tar inget parti
när kvinnans isande
desperata skrik
stryps av besudlingens
starka armar

ett sorl av röster
ringer paniskt efter räddning
bortom
hopp




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-06 19:58



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Avskalat naket trauma
Smärtfyllt och starkt för att
väcka tankar vilket lyckas väl
Gör ont
2016-02-11

  agneta pichler
Hemska tanke..
Usch
Kalla kårar fick jag nu

2016-01-10

  Järnkatten
Den var stark nu i vinterkylan, speglar väl den oerhörda ångest som övergreppet innebär..:/..
2016-01-06

    ej medlem längre
En stark text om övervåld mot en kvinna. Det är lätt att ta till sig hennes fasa.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson