Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland har man mindre roliga perioder i livet


En dag vänder det


När det känns svart och gråten inuti dig rister
När det känns precis så ensamt som det kan göra ibland
När allt runt omkring dig brister
och du drar dig undan lite grand
Det är inte dig det är fel på, inte på något sätt
När du tänker, ska livet aldrig mer kännas lätt?
När allt blir avigt och du inte tror du duger
Nej, det är inte dig det är fel på när livet suger.

En dag vänder det och ljuset strilar genom öppet fönster in
Det känns lättare att andas och du blir gladare i sinn.
Med nya ögon ser världen roligare ut
undanstoppat är det som du kände förut

Alla går vi igenom dessa tunga tider
Men man lär sig se ljusningen vad det lider
Uppskatta glädjen, soluppgång, vänner,
Känner att du är viktig för alla du känner.




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-07 14:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
Lindalou, åh en så mjuk, snäll, varm och så omtänksam liten dikt.
Här finns skönt flyt och goa rim. Det känns som bara en vacker sensibel själ kan skriva så här, gestalta en atmosfär i så mycket mjuk kärlek.

Tack att Du delar din ömsinthet via poesin, jag och andra behöver Dig, Dina ord är viktiga. Snälla fortsätt skin ... och låt även vi få skina för Dig ibland. Omlott håller vi oss lysande. Världen behöver ljus och upplysta själar råder över tvivel och mörker.

LoveShine
DominiQue
2018-09-13

    Jag är fan större än Sartre
Uppskattar att läsa dig.
2016-03-10

  Yrre VIP
Å, ja så är det, underbar denna :D
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou