Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att konstatera







Tiden väntar inte

all tid är nyss






Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-01-08 11:56



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra påminnelse, tack!
2016-01-09

  Lars Hedlin
Ja eller all tid är NU!
2016-01-09

  Gunnel Eriksson VIP
Utmärkt formulering.
2016-01-09

  Teresia Ridell
Vist och bra !
2016-01-09

  Sommarina VIP
Så innerligt sant. Nu är nu inte sen
2016-01-09

  M.Eta
Tänker på Povel Ramels text" Underbart är kort, alldeles för kort".
2016-01-08

  Magdalena Eriksson VIP
tack för påminnelsen fina
2016-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att hänga med...
2016-01-08

  Maria Sundelin VIP
Ja, men den är också det som kommer snart
Kramar
2016-01-08

    Dan Myrbeck
Bra om att tiden går fort, om att
ögonblicket är svårfångat.
2016-01-08

  louisegirl
Att försöka vara i nuet, är alltid bäst
Tänkvärt och bra!
2016-01-08

    ej medlem längre
Tiden är bara i nuet. Vad vet vi om en sekund.
Mvh annokas
2016-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt! Att ta tillvara nuet är det bästa. Hux flux kan ens tid vara ute.
2016-01-08

  Blomma-Stjärna VIP
nu och
nyss
nuuuuuuuuuuuuuuu
- bra
om tidens föränderlighet som alltid sker här och nu

2016-01-08

  Anya VIP
Absolut! Tänk om man skulle lära sig det någon gång. Har så lätt för att leva igår och i morgon.
2016-01-08

    Birgersdotter VIP
Ett ögonblick som strax är dåtid-lev i nuet.Klok text
2016-01-08

    ej medlem längre
Vilket fint sätt att beskriva tiden på!
2016-01-08

  Rise Little One
Tiden är bara ett påhittat begrepp
2016-01-08

  Stefan Albrektsson
Denna fick mig att börja gnola på Rolling Stones' "Time waits for no one"... Tid är ett mycket fascinerande ämne!
2016-01-08

  överlevaren VIP
Så är det ... bara att följa med i tidens vägvisare!
2016-01-08

  aol
Hur man än gör är det alltid nuet som man lever i
2016-01-08

  StinaJ VIP
Det är bara nuet som existerar, fast vi människor har en tendens att stanna kvar i dåtiden
2016-01-08

    ej medlem längre
Så är det.
Stor Klokhet i korthet
2016-01-08

  Marianne Räf
Kort å gott!
Bra vinkling!
2016-01-08

    glas-svalan VIP
Precis så. Bra skrivet.
2016-01-08

  Öknens Ros VIP
Tiden väntar inte, tiden går. Det som var nyss finns inte kvar.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP