Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkväll

Nyss låg de där i snön
som fallna Giacometti-figurer.
Långa vinterskuggor
likt stupade soldater
på ett övningsfält
som på given order
plötsligt återuppstått
och hastigt försvunnit
in bland träden.
In bland de raka furorna
med bark av hamrad koppar
lysande röda i solnedgången.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson