Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd mäts i saknad

Numera reser jag med lätt bagage.
Endast det förlorade
bär jag ständigt med mig
i en axelväska fylld av flagnande minnen
som rusar förbi
likt nedlagda stationshus,
där inga tåg stannar
och ingen väntar på perrongen.
Skenskarvarnas sövande rytm
mäter inte mera resans längd.
Avstånd mäts i längtan och i saknad.




Fri vers av Evert Adamsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-01-09 10:53



Bookmark and Share


    Tea Alex
"Endast det förlorade
bär jag ständigt med mig"

De här raderna bär jag med mig nu. De var mycket starka. :)
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Evert Adamsson