Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya människan III


hur växer en bror
hur blir det människa av maten
besattheten sprider sig
med en modärn metafor
snart är hela världen människa
men vem är det som bestämmer
som går i mina spår
mitt hår sprakar elektriskt
en hemlig ödledynasti
idkar underhållningsdemokrati
ägs min kropp av Unilever
will they rule forever
blev jag knådad i nåt underjordiskt lab
hur mycket noja kräver verkligheten
för att nå upp till o överträffa dikten





Fri vers av svernbygrabben
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-09 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben