Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag blev din


jag minns
att du la din hand
vågrätt över mina ögon
och jag kunde känna
hur dina ömt
sötsmakande läppar
likt smekande sommarregn
ankrade mina
när du lät mig förnimma
din doft
laddad med löften
och genom blott en viskning
demolerade du alla barrikader
och lyfte en pensel av saltsötad bris
för att måla rofyllda röster från havet
i dess ställe

handen lättade
 - du log, likt balsam för själen










Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 390 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-10 17:28



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt vacker kärlekspoesi,
tycker så mycket om din dikt
bokmärker
2016-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Varje ord är som skimrande pärlor på kärlekens tråd!
2016-01-11

  ia VIP
Innerlig varm och vacker

2016-01-11

  agneta pichler

en glimt av lycka
av kärlek byggd

Vackert skriftat

2016-01-10

    ej medlem längre
Smeksamt vackra ord av kärlek.
2016-01-10

    ej medlem längre
En allt igenom fin kärleksdikt... jag tycket om hur den mynnar ut i ett stort lugn "balsam för själen"....
2016-01-10

  Nimbus VIP
Vackert!!!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson