Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflektion kring mellanrummet och navelsträngen


Mamman ljuger.

varför ljuger mamma
ljuger mamma?

vad döljer en mamma som ljuger
sanningen?
något som gör ont?
(i vem,
i mamman eller i barnet?)

i stunden ljuger man, mamman
men vad händer bortom nuet
när man, mamman ljuger




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-10 21:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mer än säkerligen utifrån goda anledningar, misströsta ej
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad